Inkoop, kwaliteit en proces

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige...

Lees verder >

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de...

Lees verder >

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van LEAN, Scrum en agile werken. Kies de opleiding die...

Lees verder >

Binnen welk vakgebied wil je groeien?

Inkoop, kwaliteit en proces: 126 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Toon alle locaties

Opleidingen (126)

Deltion College

z

Wie zijn we?

Deltion is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, een eigen bedrijf hebt of net klaar bent met het vmbo. Iedereen kan een opleiding volgen op de manier die het best bij hem of haar past. Het Deltion College werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van jongeren. Deltion Business, een aan het Deltion College gelieerde private onderwijsinstelling, is gericht op opleidingsmogelijkheden voor volwassenen, bedrijven en organisaties.

Inkoop, kwaliteit en proces

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van LEAN, Scrum en agile werken. Kies de opleiding die bij jou past.

Supply Chain Management

De Supply Chain Manager heeft zicht op de gehele keten. Om te voorkomen dat een product is uitverkocht of er overtollige voorraden zijn, moet je goed kunnen voorspellen en plannen. Hoe kun jij zorgen dat alles op de juiste wijze blijft draaien en met elkaar in verbinding staat? Met een opleiding rondom Supply Chain Management vergroot je je kennis.

Meer over opleidingen binnen Supply Chain Management

Procesoptimalisatie en LEAN

De vraag op de arbeidsmarkt naar professionals op het gebied van procesoptimalisatie is groot. Of het nu gaat om onnodig transport reduceren, een teveel aan voorraad terugdringen of voorkomen dat chauffeurs moeten wachten op nieuwe opdrachten. Door optimalisatie zijn gigantische bedragen te besparen. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen binnen het vakgebied Procesoptimalisatie en LEAN.  

Meer over opleidingen binnen Procesoptimalisatie en LEAN

Inkoop

Je kunt nooit genoeg over inkooptechnieken weten. Je wilt het beste voor de organisatie. Het is dus belangrijk dat jij kan beoordelen welke externe leverancier de juiste partij is. Ook de onderhandelingen spelen een belangrijke rol. En weet jij waar concurrenten zich mee bezig houden? De afdeling Inkoop vraagt om inkopers die hun kennis up-to-date houden en hun vaardigheden blijven ontwikkelen. Volg daarom een opleiding binnen het vakgebied Inkoop.

Meer over opleidingen binnen Inkoop

Facilitaire Dienstverlening

Medewerkers Facilitaire dienstverlening houden, vaak onopgemerkt, een organisatie draaiende. Dat zijn de professionals die zorgen voor het gebouwenbeheer, logistiek en eventuele verhuizingen. Ook hier volgen ontwikkelingen en trends elkaar in rap tempo op. Is jouw kennis up-to-date? Je ontdekt het met een opleiding binnen Facilitaire Dienstverlening.

Meer over opleidingen binnen Facilitaire Dienstverlening

Facilitair Management

Facilitair management zorgt ervoor dat organisaties optimaal draaien. Kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra, ze hebben allemaal behoefte aan sterke professionals op dit gebied. Klanten willen steeds meer ontzorgd worden. Ben jij degene die het allemaal onder controle heeft en hiervoor kan zorgen? Met een opleiding binnen Facilitair Management beschik jij over een gedegen kennis. 

Meer over opleidingen binnen Facilitair Management

Projectmanagement en Scrum

Projectmanagers kunnen dankzij nieuwe technologieën steeds slimmer en efficiënter te werk gaan. Daarnaast willen steeds meer organisaties slagvaardiger worden. De vraag naar het toepassen van agile werken en het toepassen van de Scrum-methode neemt toe. Ontdek hoe hoe jij hier als projectmanager op in spelen met een opleiding binnen Projectmanagement en Scrum.

Meer over opleidingen binnen Projectmanagement en Scrum