Juridisch

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden,...

Lees verder >

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten, schrijven verweren...

Lees verder >

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten, schrijven verweren en doen onderzoek naar een patent. De expertise van juristen of juridische afdelingen speelt een grote...

Lees verder >

Binnen welk vakgebied wil je groeien?

Juridisch: 8 opleidingen

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Opleider
Toon meer opleiders
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Geen filters beschikbaar

Onze beste opleidingen

Deltion College

z Wie zijn we?
Deltion is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, een eigen bedrijf hebt of net klaar bent met het vmbo. Iedereen kan een opleiding volgen op de manier die het best bij hem of haar past. Het Deltion College werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van jongeren. Deltion Business, een aan het Deltion College gelieerde private onderwijsinstelling, is gericht op opleidingsmogelijkheden voor volwassenen, bedrijven en organisaties.

Juridisch

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten, schrijven verweren en doen onderzoek naar een patent. De expertise van juristen of juridische afdelingen speelt een grote rol in de dagelijkse praktijk. Met een opleiding binnen het vakgebied is hun kennis en kunde altijd actueel. 

Rechten

Ieder mens krijgt in zijn leven een keer te maken met wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld door schade vanwege een medische fout, een schutting op een erfgrens, inbraken of herhaaldelijk te snel rijden. Op alle terreinen van de maatschappij kom je met het recht in aanraking. Met een goede juridische kennis kun je dan ook alle kanten op. Je leert er alles over in een van de opleidingen binnen het vakgebied Recht. 

Meer over opleidingen binnen Rechten

Sociaal Juridische Dienstverlening

Als professional binnen de sociaal juridische dienstverlening werk je op het snijvlak van het sociale en het juridische domein. Van slachtofferhulp tot reclassering, van arbeidsvraagstukken tot schuldhulpverlening, je hebt direct of indirect impact op het leven van mensen. Met een opleiding binnen Sociaal Juridische Dienstverlening houd jij je kennis up-to-date. 

Meer over opleidingen binnen Sociaal Juridische Dienstverlening

Arbeidsrecht

Door de aantrekkende economie groeit de vraag naar specialisten op het gebied van arbeidsrecht. Wil jij bijdragen aan het welzijn en de bescherming van medewerkers? Kies dan voor een opleiding binnen Arbeidsrecht. Daarmee verdiep jij je kennis én onderscheid je jezelf van je concurrenten. 

Meer over opleidingen binnen Arbeidsrecht

Bedrijfsrecht

De economie groeit en dus groeit ook het aantal nieuwe bedrijven, fusies en overnames. De toenemende concurrentie zorgt bovendien ook voor een toename van het aantal faillisementen. Dat vraagt om professionals met een specialisatie in het bedrijfsrecht. Zorg dat jouw kennis up-to-date blijft met een opleiding binnen het Bedrijfsrecht. 

Meer over opleidingen binnen Bedrijfsrecht

Fiscaal Recht

Ieder jaar veranderen er tarieven en fiscale regels binnen de belastingwetgeving. Bedrijven, organisaties, ondernemers én particulieren krijgen daar allemaal mee te maken. Als professional fiscaal recht adviseer jij hen. Dankzij een opleiding binnen Fiscaal recht ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en houd jij je kennis up-to-date. 

Meer over opleidingen binnen Fiscaal Recht