Marketing, sales en ondernemerschap

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt...

Lees verder >

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt een businessplan nodig, je wilt het onder de aandacht...

Lees verder >

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt een businessplan nodig, je wilt het onder de aandacht brengen van mogelijke klanten en je wilt het natuurlijk verkopen.Tot slot wil je ook dat tevreden...

Lees verder >

Marketing, sales en ondernemerschap: 26 opleidingen

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Opleider
Toon meer opleiders
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Toon alle locaties

Opleidingen (26)

Onze beste opleidingen

Deltion College

z Wie zijn we?
Deltion is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, een eigen bedrijf hebt of net klaar bent met het vmbo. Iedereen kan een opleiding volgen op de manier die het best bij hem of haar past. Het Deltion College werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van jongeren. Deltion Business, een aan het Deltion College gelieerde private onderwijsinstelling, is gericht op opleidingsmogelijkheden voor volwassenen, bedrijven en organisaties.

Marketing, sales en ondernemerschap

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt een businessplan nodig, je wilt het onder de aandacht brengen van mogelijke klanten en je wilt het natuurlijk verkopen.Tot slot wil je ook dat tevreden kopers terugkomen of hun tevredenheid doorvertellen. De mogelijkheden hiervoor veranderen voortdurend, net als wet- en regelgeving. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen.  

Marketing

Er komen steeds nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om klanten te veroveren. Weet jij alles over branding, influencer campagnes en e-mailmarketing? Ben je op de hoogte van wat consumenten boeit en bindt? Zorg dat je de concurrentie een stap voor blijft door de juiste trainingen of opleidingen te volgen.

Meer over opleidingen binnen Marketing

Sales en Accountmanagement

Je kunt nooit genoeg over verkooptechnieken weten. Leer meer over goede beïnvloedingsvaardigheden, offertes opstellen, het succesvol onderhandelen en het analyseren van het verkoopproces. Jij wilt toch ook meer klanten en meer omzet?

Meer over opleidingen binnen Sales en Accountmanagement

Klantcontact

De klant staat altijd centraal, dat zorgt voor het succes van je bedrijf. Ben je goed in signalen opvangen en wil je graag een boze klant tevreden stellen? Via welk kanaal een klant ook binnenkomt, met deze specifieke opleidingen zorg je altijd voor een effectief en waardevol klantcontact.

Meer over opleidingen binnen Klantcontact

Communicatie

Het imago van je organisatie of bedrijf is cruciaal en als communicatieprofessional heb je daar een grote rol in. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op en je moet daar snel op in kunnen spelen, zowel online als offline. Zorg dat je een stevig fundament bouwt met verschillende communicatie-opleidingen.

Meer over opleidingen binnen Communicatie

Retail en Ondernemerschap

Consumenten willen dankzij de online mogelijkheden alles snel snel snel. Als ondernemer moet je van veel markten thuis zijn, zoals inkoop, marketing en financiën. Grijp jij steeds de juiste commerciële kansen? Ontwikkel je vaardigheden in retail en ondernemerschap via gedegen opleidingen.

Meer over opleidingen binnen Retail en Ondernemerschap

Makelaardij

Of je nu een gebouw of woning verhuurt of verkoopt, er komt veel meer bij vastgoed kijken dan alleen de prijs. De belangstelling voor de sociale omgeving en duurzaamheid is groot.

Ben je werkzaam als makelaar, assistent-makelaar of taxateur? Leer dan hoe je deze trends goed kunt benutten met de opleidingen binnen Makelaardij.

Meer over opleidingen binnen Makelaardij

NIMA

Consumenten zijn voortdurend aan het vergelijken en zijn nauwelijks nog vaste klant. Via data en samenwerking tussen afdelingen als marketing en sales kun je hierin toch sturen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via een NIMA-opleiding.

Meer over opleidingen binnen NIMA 

Salestrainingen

Hoewel veel aankopen online plaatsvinden, is er nog steeds een grote rol weggelegd voor een persoonlijke benadering van de klant. Oefen je sales- en onderhandelingsvaardigheden zodat de klant bij jou terecht komt.

Meer over opleidingen binnen Salestrainingen