HBO Criminologie en Cybersecurity - Zaterdag (NCOI Opleidingen)

Opleider

NCOI

Erkenningen

Duur

6 maanden

Vanaf

€ 4.027,95 incl. BTW

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Overig

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Je bent werkzaam op het gebied van preventie en digitalisering en wilt op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. Je bent bijvoorbeeld veiligheidsadviseur of beleidsmedewerker op het gebied van veiligheid. Het programma HBO Criminologie en Cybersecurity is ook zeer geschikt als opstap naar een dergelijke functie.

Leerdoelen

Dit programma HBO Criminologie en Cybersecurity geeft je inzicht in het ontstaan en de gevolgen van criminaliteit en de preventie ervan. Daarnaast kijk je naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en cybersecurity. Met dit programma kun je de maatschappelijke gevolgen van cybercriminaliteit analyseren en cybersafety toepassen binnen je organisatie en maatschappelijke omgeving. De docenten uit de praktijk gaan in op actuele onderwerpen en zorgen voor praktische opdrachten, waarmee je de geleerde stof direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving.

Studie informatie

HBO-deelprogramma

Toelatingscriteria

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

 

HBO Criminologie en Cybersecurity - Zaterdag (NCOI Opleidingen)

NCOI

Duur

6 maanden

Erkenningen

Opleidingsniveau

Overig

Vakgebied

Juridisch
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.