MBO Medewerker Marketing en Communicatie niveau 4 - Zaterdag (NCOI Opleidingen)

Opleider

NCOI

Erkenningen

Duur

24 maanden

Vanaf

€ 8.831,07 incl. BTW

Opleidingsniveau

MBO-programma

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Als (aankomend) medewerker marketing en communicatie houd je je onder meer bezig met de volgende zaken:

  • Volgen van de ontwikkelingen op de markt
  • Opzetten en uitvoeren van marktonderzoeken
  • Ontwikkelen en beheren voorlichtings-, promotie- en pr-materiaal
  • Helpen bij uitwerken van marketing- en communicatiebeleid
  • On- en offline marketing en communicatie
  • Onderhoud van intranet en website

Je kunt aan de slag gaan op een marketing- of pr-afdeling of bij een reclamebureau of adviesbureau.

Leerdoelen

Deze praktijkgerichte opleiding is speciaal ontwikkeld voor volwassen studenten die een MBO-diploma willen behalen. Voor de start van de opleiding wordt persoonlijk contact met je opgenomen. Alle belangrijke aspecten worden dan telefonisch met je doorgenomen. Zo wordt onder andere ingegaan op de rol van de stage in de opleiding, de geschiktheid van je werkplek en de keuzedelen waaruit je kunt kiezen. Tijdens de opleiding volg je het begeleidingsprogramma. Hierin wordt de begeleiding, beroepspraktijkvorming (stage) en examinering uitgelegd. Daarnaast krijg je een introductie in e-Connect, de digitale leeromgeving van NCOI, waar je alle informatie over je opleiding vindt.

De opleiding is voor een belangrijk deel gekoppeld aan de praktijk. Je loopt stage waarbij je het vak in de praktijk leert. Ook volg je modules in de vorm van klassikale bijeenkomsten met veel voorbeelden uit de praktijk. Deze modules worden verzorgd door docenten die zelf in het vakgebied werkzaam zijn. Dat maakt de lessen erg leuk en zorgt dat de leerstof heel herkenbaar wordt uitgelegd. Ook kun je ervoor kiezen om (delen van) de opleiding online te volgen.

Wij begrijpen hoe het is om volwassenen op te leiden. Zo zorgen wij ervoor dat je de opleiding uitstekend kunt combineren met je werk en privé. Ook zijn de boeken die in deze opleiding worden gebruikt uitstekend geschikt voor MBO. Hierdoor werk je heel doelgericht aan het programma. Wij maken het je zo makkelijk mogelijk om je diploma te halen.

Studie informatie

MBO-niveau 4

Toelatingscriteria

Je kunt deelnemen aan deze opleiding als je minimaal beschikt over een diploma MBO-niveau 2, een diploma VMBO (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar.

Heb je niet de juiste vooropleiding? Dan kun je met een goede motivatie en ruime werkervaring een toelatingstoets maken. Met een goed resultaat kun je zo alsnog tot de opleiding toegelaten worden. Als je gebruik wilt maken van deze vorm van toelating, dan wordt tijdens de intake uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

 

MBO Medewerker Marketing en Communicatie niveau 4 - Zaterdag (NCOI Opleidingen)

NCOI

Duur

24 maanden

Erkenningen

Opleidingsniveau

MBO-programma

DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.