Over MBO.nl

Als werknemer, ZZP-er, werkzoekende of werkgever vind je op MBO.nl een breed aanbod opleidingen, trainingen en cursussen. Allemaal specifiek voor jouw regio. Daarmee bieden we jou allerlei mogelijkheden om aan je kennis en vaardigheden te werken, of om je werknemers te laten scholen. We hebben opleidingen en korte trainingen binnen talrijke relevante vakgebieden en met verschillende onderwerpen. Allemaal speciaal geselecteerd voor vakmensen met MBO werk- en denkniveau.

MBO.nl is een initiatief van regionale opleidingscentra (ROC’s) en grote  bekende opleiders waaronder NCOI en LOI. Door onze unieke samenwerking wordt een opleiding of training volgen in jouw regio makkelijker en aantrekkelijker. Op MBO.nl vind je de opleidingen en trainingen van het ROC in jouw regio samen met de opleidingen en trainingen van allerlei andere opleiders. Dit onderwijsaanbod staat op MBO.nl overzichtelijk op 1 plek bij elkaar.

Ons onderwijsaanbod

De kern van onderwijsaanbod op MBO.nl bestaat uit praktijkgerichte BBL-opleidingen, trainingen en cursussen, die stuk voor stuk worden verzorgd in jouw regio. Het onderwijs is volledig gericht op volwassenen  en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een baan. Onze intensieve samenwerking met het regionale bedrijfsleven,  zorgt dat het aanbod goed aansluit op de gevraagd kennis en vaardigheden op de regionale arbeidsmarkt. Het volgen van een opleiding of cursus via MBO.nl is daarom altijd een verstandige stap binnen je carrière.

Hoe werkt mbo.nl?

Je kiest als eerste in welke regio je de opleiding of training wilt volgen. Daarna kan je kiezen in welk vakgebied je graag een opleiding of training wilt volgen. Heb je gevonden wat je zoekt? Dan kun je jezelf meteen op mbo.nl aanmelden. Heb je nog advies nodig wat het beste bij je past? Dan kan je altijd contact opnemen met onze opleidingsadviseurs.

Hoe boeken?

Als je een opleiding gekozen hebt, kunt je direct inschrijven via MBO.nl. Alle stappen zijn simpel online te doorlopen. Van het ROC ontvang je alle informatie over je opleiding waardoor je snel van start kunt. Veel succes!

Heb je een vraag?
Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.