Overzicht ROC's

MBO.nl is een initiatief van ROC’s en/of daaraan gelieerde rechtspersonen in samenwerking met de opleiders van Opleiding.nl.

Per opleidingsinstituut is een aantrekkelijk aanbod van opleidingen en trainingen opgenomen, specifiek voor jouw regio. Zo vind je bij jou in de buurt alle interessante mogelijkheden om een training, cursus of opleiding te volgen.

De volgende regionale opleidingscentra werken mee aan MBO.nl: ROC van Amsterdam - Flevoland, Curio (voorheen ROC West-Brabant) Deltion College, ROC Friese Poort, Gilde Bedrijfsopleidingen, ROC Kop van Noord-Holland en ROC Midden Nederland.

Per regio wordt het aanbod op MBO.nl verder uitgebreid met ook deelname van andere ROC’s als partners. De livegang van MBO.nl vindt plaats per regio. Hieronder is opgenomen voor welke regio's MBO.nl actief is.

Curio

Curio is de beroepsopleider van de regio West-Brabant, met meer dan 200 mbo-praktijkgerichte beroepsopleidingen in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Daarnaast heeft Curio een uitgebreid cursusaanbod voor volwassenen om te kunnen ontwikkelen of bij te scholen.

Meer over Curio

Deltion 

Deltion is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent. Een eigen bedrijf hebt, in loondienst bent of op zoek bent naar een nieuwe baan. Deltion werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van studenten. Iedereen kan een opleiding volgen op de manier die het best bij hem of haar past.
Meer over Deltion

Gilde Bedrijfsopleidingen

Wat heb jij echt nodig in je organisatie? En hoe kunnen we daar samen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier invulling aan geven? Wij denken met je mee. Door de inzet van scholing, maatwerktrajecten, onze flexibiliteit en persoonlijke aandacht zorgen wij dat je aansluit op de toekomst. Met meer dan 20 jaar onderwijservaring en ruim 100 vakopleidingen zijn we een opleidingspartner met kennis van zaken en een brede oriëntatie in vrijwel iedere branche. 

Meer over Gilde Bedrijfsopleidingen

ROC Friese Poort Volwassenenonderwijs

ROC Friese Poort verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen op de vestigingen in Dokkum, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Sneek, Urk en in-company. ROC Friese Poort biedt volwassenen die zich willen om- of bijscholen diverse scholingsmogelijkheden op verschillende niveaus en richtingen.

Meer over Friese Poort Volwassenenonderwijs

Onderwijsgroep Noordwest-Holland

De Onderwijsgroep Noordwest-Holland leidt personeel op in heel Noord-Holland. Met zo’n driehonderd opleidingen, cursussen en trainingen in tien verschillende sectoren zijn wij dan ook de belangrijkste bedrijfsopleider in de regio. Al meer dan vijftien jaar zijn wij actief om personeel van organisaties op te leiden richting een hoger niveau. 

Meer over Onderwijsgroep Noordwest-Holland

ROC Midden Nederland 

ROC Midden Nederland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen. Het onderwijsaanbod is ondergebracht in dertien mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein. Wij zijn er voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen. Of je nu wilt doorgroeien vanuit je huidige functie, een carrière-switch wilt maken of (her)starter bent op de arbeidsmarkt, wij bieden diverse mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeldoelen te helpen realiseren.

Meer over ROC Midden Nederland

ROC van Amsterdam - Flevoland

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen op twaalf moderne mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Lelystad en Almere. Wij verzorgen onderwijs op alle niveaus en in bijna alle sectoren, van Zorg & Welzijn, tot Horeca en Administratie.

Meer over ROC van Amsterdam - Flevoland
MBO.nl biedt relevant opleidingsaanbod in jouw regio en is steeds in ontwikkeling. Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid.
 
Heb je een vraag?
Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.