Wat kan MBO.nl Zakelijk voor u of uw organisatie betekenen?

Unieke samenwerking publieke en private opleiders versterkt regionale arbeidsmarkt

Een Leven Lang Ontwikkelen binnen regio’s stimuleren en mogelijke drempels daarbij wegnemen. Dat is het fundament van een uniek samenwerkingsverband tussen de regionale mbo-instellingen ROC Friese Poort, Onderwijsgroep Noordwest-Holland, Deltion College, ROC van Amsterdam en Flevoland, ROC Midden-Nederland, Gilde Opleidingen en Curio en de private opleiders van Salta Group. Door deze publiek-private samenwerking onder de noemer MBO.nl ontstaat één toegankelijk loket voor alle opleidingsvragen, van zowel werkende mbo’ers in de regio als bedrijven en instellingen die op dit gebied een totaaloplossing zoeken.

Lees het volledige interview

MBO.nl is het netwerk van de grootste landelijk werkende opleiders en 7 ROC’s. Samen bieden we unieke meerwaarde voor een leven lang ontwikkelen.

Voor organisaties

  • Werkt u met uw organisatie in meerdere regio’s in Nederland?
    MBO.nl biedt u een aanspreekpunt voor al uw opleidingsvraagstukken

  • Heeft u interesse in wat MBO.nl voor uw organisatie kan bieden in het kader van werving en binden en boeien van uw medewerkers?
    Via MBO.nl heeft u één contactpunt en kunt u mbo-opleidingen op een eenvoudige manier voor al uw medewerkers organiseren.

  • Heeft u als organisatie naast mbo-opleidingen ook behoefte aan korte cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van uw medewerkers?
    Met MBO.nl heeft u via één loket een compleet passend aanbod voor uw organisatie: mbo-opleidingen en certificaten, training en e-learning.

Voor regio’s

Ook voor de regionale arbeidsmarktvraagstukken biedt de samenwerking van ROC’s met private opleiders grote toegevoegde waarde om samen invulling te geven aan korte ontwikkelpaden van werk naar werk of vanuit (dreigende) werkloosheid naar werk.

MBO.nl biedt één loket.

Interesse in wat dit voor u kan betekenen?

Contact

Laat uw gegevens achter via onze contactpagina of bel voor meer informatie met  Marian Joustra op tel 06-10055068 of mail naar mjoustra@opleiding.nl

MBO.nl Zakelijk