Zorg, welzijn en hulpverlening

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen...

Lees verder >

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen of sporters die goed willen leren eten. De...

Lees verder >

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen of sporters die goed willen leren eten. De zorg is in alle gebieden in beweging maar met een goede opleiding of training ben jij daarop voorbereid....

Lees verder >

Zorg, welzijn en hulpverlening: 35 opleidingen

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Opleider
Toon meer opleiders
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Toon alle locaties

Opleidingen (35)

Onze beste opleidingen

Deltion College

z Wie zijn we?
Deltion is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, een eigen bedrijf hebt of net klaar bent met het vmbo. Iedereen kan een opleiding volgen op de manier die het best bij hem of haar past. Het Deltion College werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van jongeren. Deltion Business, een aan het Deltion College gelieerde private onderwijsinstelling, is gericht op opleidingsmogelijkheden voor volwassenen, bedrijven en organisaties.

Zorg, welzijn en hulpverlening

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen of sporters die goed willen leren eten. De zorg is in alle gebieden in beweging maar met een goede opleiding of training ben jij daarop voorbereid.

Verpleging en Medische Zorg

Als je in de zorg werkt, weet je dat er voortdurend nieuwe uitdagingen zijn. Er is sprake van vergrijzing, nieuwe technologieën en het zorgstelsel verandert voortdurend. Er wordt veel van je gevraagd, zowel aan kennis als vaardigheden. Blijf op de hoogte en leer bijvoorbeeld bij over het menselijk lichaam of communicatieve vaardigheden.

Meer over opleidingen binnen Verpleging en Medische Zorg

Paramedisch

Het domein van paramedici verandert ingrijpend. Of je nu diëtist of optometrist bent, ergotherapeut of praktijkverpleegkundige, in alle disciplines moet je je kennis over de gezondheidszorg bijspijkeren en de laatste ontwikkelingen bijhouden. 

Meer over opleidingen binnen Paramedisch

Welzijn

De beste zorg voor mensen die wat meer aandacht nodig hebben. Denk aan activiteiten, therapieën, behandelingen en begeleiding voor bijvoorbeeld senioren, gehandicapten, alcoholisten. Ben jij in staat om net dat beetje extra te geven? Bekijk de opleidingen op het gebied van Welzijn. 

Meer over opleidingen binnen Welzijn

Sociale Hulpverlening

Je ondersteunt mensen die tijdelijk of langdurig professionele hulp nodig hebben om hun leven op de rit te krijgen. Bijvoorbeeld bij hun woon-leefsituatie of verslaving. Je maakt samen met andere hulpverleners een behandelplan en zorgt dat deze goed wordt uitgevoerd. Weet jij wat je daarvoor nodig hebt? 

Meer over opleidingen binnen Sociale Hulpverlening

Zorgmanagement

Geef je managerskwaliteiten een stevige boost met een passende opleiding. Binnen de zorg gebeurt veel en je moet met veel zaken rekening houden. Efficientie, personeel, kosten. Het maakt niet uit of je werkzaam bent in een revalidatiecentrum, een kliniek of een verzorgingshuis. Zorg voor een stevig fundament. 

Meer over opleidingen binnen Zorgmanagement

Voeding

Hoe help je mensen aan een gezond eetpatroon? Is de schijf van vijf voor iedereen van toepassing? De meningen over wat goed je voor is vliegen je om de oren. Wat is werkelijk onderbouwd? Maar ook diabetici, mensen met kanker of nierproblemen hebben baat bij goede voeding. Zorg dat jij de juiste kennis in huis haalt.

Meer over opleidingen binnen Voeding

Uiterlijke verzorging

Hoe zorg je ervoor dat je klanten zich mooi en verzorgd voelen? Een nieuw kapsel, verzorgde nagels of een mooie huid geven mensen een goed gevoel. Volg een opleiding op het gebied van uiterlijke verzorging en open bijvoorbeeld je eigen schoonheidssalon.

Meer over opleidingen binnen Uiterlijke verzorging